"LOVE is like a cup of coffee..sometimes its bitter but we still love it!"

Monday, 25 May 2015

15.05.15

Posted by MIRA at 06:36
Reactions: 
0 comments
Alhamdulillah...dengan sekali lafaz, bergelar lah saya sbagai seorang isteri. Isteri??? Mcm awkward je rse hewhewhew...pegi opis harini pon kemain bdk2 opis panggil Puan Amira!hahah...

Okkay banyk gile drama sblom jadi isteri org. Paling x leh igt, mak andam/MUA dtg lambat -_-
Iollss dh kecut perutttt...nk menangis dah wehh..bayangkan lebih kurang sejam lg nk akad muka pucat lesi lg x tempek mke up ngaaaaaa...

Takot abah marah je sbenanye...paham sgt abah. Kalo lambat bab2 penting cenggini abes laaaaa...dah la iollls ni mmg kne cop siput klo ciap2 nk kua kwangkwanggg...

Ekcelli nk update sblom jadi bini orang lagi. Adik iollss pon duk request suh update. Kengkunun last entry sblom tukar status hehe...tp tu la. X sempat wehhhh...padahal dh ada tajuk entry: Entry Bujang!

Nah!blanje...

                                       Shuweet tak itewwee :p

Ketaq2 mase ni heheh..tp x de la ketaq sgt cuma rase awkward nk pegang2 hahah..nk masuk cincin x kannn..after akad tu sengih aje pengantin hahha..lega gile rasenye. Encik asben sempat lagi toleh kite kat blakang..heheh...suweet sgtttt kahkah..jatuh cinta lagi!

Haritu tengok balik vidoe masa akad. Muka iolls rilek gile..senyum je..haihhh org laen bkn men neves. Iollss igt muke kite nebes. Baru nmpak dramatik cket kan hewhew..tapi sudahnya muka cool hahah...kau kau..tapi alhamdulillah kite dpt control nebes. Encik asben pon tenang je lafaz..oh ye,kt terengganu taklik tulisan jawi okkayyy...kalo gagap malu le..haha..i is bangga dgn encik asben!heee..alhamdulillah..x habes2 rasa syukur tu.

Pastu igtkan ada la kite ni tacim2 meleh ayaq mata pastu pengapit tulung hulur tisu nak kesat ayaq mata!Rupanya tak dak ayaq mata pon kua -_- hahah...tapi prasaan tu rse jugak sayu. Dah lepas daripada tanggungjawab mama abah. Rasa nk duk celah ketiak dorang lg huhu..

Moh le layan gmbaq dlu naaa..













Hokkey!Kalo nak tahu pic yg ada joephoto tu di snap oleh abg joe. Profesional photographer. Boleh google or search kt fb faizul aziz joephoto atau dekat ig : joe photo digital.

Abg Joe punye service n gamba mmg tip top. Kalo korang pesen keras x pndai posing, jgn riso..abg joe sedia membantu dengan carenye yg tersendiri. Sgt spontan. Dia kaco acah2 cket korang,pastu korang tergelak je nampak gigi,terus di snap nye. Cntek ok gambarnye! Kalo nk bertanya lanjut,sila lah google atau contact sndiri abg joe melalui no seperti yg tertera :)

Next entry kite nk cite pasal baju akad nikah plak naaaa...babaiii!


Love from the star,
Ros putih.



*outdoor photoshoot dekat pulau kekabu,marang.






 

~ RoS PuTiH~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review