"LOVE is like a cup of coffee..sometimes its bitter but we still love it!"

Sunday, 29 July 2012

UPDATE!!!

Posted by MIRA at 03:37
Reactions: 
0 comments

Assalamualaikum readers!Selamat berpuasa semua.. =)
Hari ni dah hari ke-9 kita menjalani ibadah puasa. Diharap kita semua dapat melipat gandakan amalan kebaikan dan semoga kita mendapat rahmat dan keredhaanNya..amin..

Actually dah lama nak update tapi  banyak sangattttt alasannya..hehe..tak sempat la, bz la, malas pun ada. Rutin harian skarang ni sama je kot mcm biasa cuma ada  masa yang diperuntukkan untuk mengerjakan ibadah yang sepatutnya di bulan puasa ni.

Selain yang tu, satu lagi rutin bertambah. KOREAING (stands for: layan cte korea =D ). Nak balas dendam sebab hari tu dah sebok sangat struggle tuk final exam. Skarang la masa nya nak tebus balik..ye dok? Btw, Lepas satu,satu citer aku habeskan. The latest one THE ROOFTOP PRINCE. best jugak cite ni.nk bagi 5 bintang! (over plak...)

isshhh.... tlebey suddahh!sbenarnye nak update gmba time Dinner Kos hari tu. (MASA).Hari tu kan dah janji nk upload. So, skarang janji sudah ditepati. Tapi tak banyak sangat pun upload nye. Lembab je tenet ni. malas nak nunggu..hmm..

Tak pe la eh...upload yg tmampu sudah.Nanti dah rajin upload lagi..kikiki...aci x cmtu?


 bersama penasihat MASA...hemm??mne satu?sume cm student je..hehe

 with Eima

antara barisan Exco

 Laila and me! =) ~model muka pintu..hiii


ni apa kes ni??hahaha

 My classmates yg sporting =D



sembang apa la time ni...hahaha

 Para Jelitawans!oppss...~yg tengah tu queen of the night! =)

Finally!we go back!ni antara yg paling last tinggalkan ballroom. Leh wt cover album!

Ni antara gamba2 yg rajin aku upload. Banyak lagi sebenarnye...tapi tak berapa nak rajin sangat la nak upload manyak2..heeee...

Cukup la kot ..hemm..tringat plak lepas gmba yang last tu, kiteorang sempat lagi stop minum2 kat  kedai tomyam!haaiii...kate dinner!makan kat hotel plak tu...alih2 cari jugak warung lepas tu..hehe
apa pun it's quite happening!




*nampaknye blog ku dh di update dulu...ehem2..bmakna sy lagi rajin daripada....... =D
 

~ RoS PuTiH~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review