"LOVE is like a cup of coffee..sometimes its bitter but we still love it!"

Saturday, 17 September 2011

FiRSt WeEk in KBM(uitm kampus bandar melaka)

Posted by MIRA at 10:26
Reactions: 
1st week ni x la memenatkan cuma terasa la jugak penatnye kerana terpaksa mendaki ke 'puncak'..hehe..daki tangga sebenarnye.Dengan kapasiti student yang ramai,memang lif sedia ada tu tak cukup.lebih2 lagi bilik kuliah aku kebanyakannya level 7 dan ke atas....sampai 13.Apa pun,akan aku kuatkan semangat..yeah! bak moto sekolah aku dulu USAHA,TEKUN,JAYA...hehe...atau dlm bahasa omputih, SUCCESS THROUGH ENDAVOUR!

Malam ni tak begitu semangat nak menulis sebab actually aku dh update blog ni kelmarin. Tapi unluckily,kerana internet yang begitu slow umpama kura-kura,malahan lebih teruk dari itu,semua yang aku tulis hilang cmtu aje..penat je..huuu...actually malam ni malam kedua aku berseorangan kat bilik sebab rumate aku balik. Bosannye..YA ALLAH...hanya engkau yang tahu.Sampai boleh pulak aku bercakap n nyanyi sorang2. Movie dan novel yg aku tengah baca ni pun tak dapat bantu aku sepenuhnya. Tapi at least membantu la jugak mengurangkan kebosanan nih..

Sebab rasa malas dah ni,aku nak berenti sini je la dulu.Nanti aku smbung lagi. Dah tak ada mood. Tunggu aku rajin dulu baru leh update lagi dengan entry yang lebih bermanfaat...hiiiii.. :)

                                                UITM KAMPUS BANDARAYA MELAKA...







*tahniah buat kwn2 diploma uitm Machang.Korang dah nak grad..x sangka masa cpt berlalu.Even aku x brsama korang,korang ttp kwn2 yg ak syg! :-)

1 comments:

Diera Tekikushika said...

blogwalking sini. slmt berpuasa! melawan teman seKBM

Post a Comment

 

~ RoS PuTiH~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review