"LOVE is like a cup of coffee..sometimes its bitter but we still love it!"

Wednesday, 21 November 2012

MIMPI SI TAICHI!

Posted by MIRA at 02:59
Reactions: 
Assalamualaikum readers!


rasa gatal tangan nk update tp tak terluah rasanya..bnyk sangat yg nak di update tp tak tahu yg mana harus di dahulukan. So..i better start my blogging2 ni dgn something yang fresh la dlu..hehe. What's that? ASUS TAICHI! =)


okk...sangat teruja waktu first time berkenalan dengan si TAICHI nieh! tu pun secara tidak disengajakan taw! Thanks kpd yang memperkenalkannya kepada saye..heheh...(sila jawab kalo baca entry ni..heehe).Well, segalanya bermula bila my lecturer mintak kami2 ni find one company yang involve in introducing new product,prduct development,and etc lah...yg berkaitan dgn subjek Business marketing.

lepas berbalah itu ini itu ini, finally one of us mention bout ASUS TAICHI. at that time ramai yang tak tahu pasal model baru ni sbb baru je prototype( if i'm not mistaken). But now rsa nya ada antara uolls dah tahu pun kan..tapi....ada jugak yang tak. 


To talk more and more pasal ASUS TAICHI ni ceq tak gheti sgt sbb kadang2 mcm katak dlm tempurung la jugak..hehehe...so better uolls layan sendiri la kat bawah ni. Yang pasti...telah menjadi wish list!bile??entah...
mungkin juga akan menjadi wish list anda!  =)











*mimpi seribu erti...




2 comments:

Khairul Rahman said...

mintaklah encik psychaoez . hehe ...

MIRA said...

who's that?hehe...

Post a Comment

 

~ RoS PuTiH~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review