"LOVE is like a cup of coffee..sometimes its bitter but we still love it!"

Saturday, 7 January 2012

FINAL oh FINAL...

Posted by MIRA at 00:13
Reactions: 
SALAM...huh...lame nye x menulis kat blog ni. Almaklum la..terlmpau sebok ciapkan esemen, pastu tengah final exam plk skarang..memang tak de masa. Tapi hari ni free cket sebab ada gap lagi 2 hari seblom paper seterusnya..hee..lega!tapi tak bleh leka. I'll make sure to struggle for the left paper. Tak mau jadi mcm paper FIN..sob..sob...kesilapan yang tak sepatotnye. I'll just hope for miracle from Allah..

Tadi baru abes paper PD. Lepas ni paper Product pulak. SAYA NAK A++..ada tak??tak kire la. Paper yang tinggal ni je la harapan aku tu grasp balik apa yang hilang. Lepasw tu...Eii...tak sabarnye nak balik rumah. Nak lepak depan TV sambil tengok citer Korea..wahhh..bestnye!

Untuk minggu pertama cuti tu may be i'll be very busy for my sis wedding.Congrats sis!Finally you will become a Mem...hehehe..mesti tak syok dh kn?mesti kite jarang sembang2 nanti. Ofkos u'll be very busy focusing on your new life. Sokay la kann..it's normal. Nothing will change our relationship! Tapi yang pasti you will be eliminated from our grup! Tak leh join grup kami dah yang terdiri daripada ALIA ZAKARIA,NINA ZAKARIA n ofkos me,MIRA ZAKARIA..hehe..

Untuk cuti sem ni tak taw lagi nak buat apa tapi mesti rasa rindu nak pegi kelas...hihi..time orang bagi cuti sebok nak g kelas pulak. Time kelas rasa nak cuti =). tapi yang pasti aku tak nak mengeluh cakap "bosannye duk rumah!!",kenapa? Sebab nanti next sem aku lagi bz ngan 7 sbjek yang tough2 sumenye.

okay la..tak nak melalut sangat time ni sebab aku dah jeles sekarang ni tgk si Laila rumate ku sedang enak di buai mimpi..nak join jugak. Malam ni dah kene stat study tuk paper product!So see u next time!daaaa =)







*gud luck to all my frens!we can do it! =)






2 comments:

Anim Alis said...

gud luck kak mira...all the best 4 final

mira said...

insyaAllah..thnk u..wish me luck! =)

Post a Comment

 

~ RoS PuTiH~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review