"LOVE is like a cup of coffee..sometimes its bitter but we still love it!"

Wednesday, 25 January 2012

"AKu TeRImA NiKAhnYa...."

Posted by MIRA at 23:29
Reactions: 

22.01.2012....keluarga aku selamat menerima seorang lagi ahli baru. Kelainannya memang terasa apatah lagi ini merupakan perkahwinan yang pertama dalam keluarga kecil kami. Ofkos debarannya ada..

Tahniah sis!you are married now..Alhamdulillah semuanye selamat dan lancar. Sebagai adik aku mendoakan yang terbaik untuk mereka berdua. Semoga bahagia dan berkekalan hingga ke syurga..ameen..

Time akad nikah tu, aku pulak yang rase berdebar. Kalau diri sendiri kat tempat kakak aku tu..haii..tak tahu nak kata la. Terpikir macam mana keadaan aku waktu tu..tenang ke lagi menggelabah..haha

ni aku nak share pics time akad nikah n time kenduri kt rumah(persandingan)







mne satu kakak,mne satu adk??heee...
yg mne mk sedara,yg mne ank sedara.. =)

mimie and me =)
together with the bride!


newly wed in purple
semua pakat naek pelamin..haha..with abah,mama n my siblings
kazen2 ku yg hensem..hehe 


ok...ini aje gmba2 yang mampu aku upload.Tak larat nk nunggu upload gmba bnyk2. After all, majlis ni berjalan dengan lancar dan meriah. Tunggu aje la turn aku nanti cmne..hehe..tak besar tak pe.asal kan meriah. Yang penting lancar dan selamat. ye tak?

Lastly, SELAMAT PENGANTIN BARU  my KAKAK   =)




*sorang kawan ku masih diam smpai hari ni..knp eyh?but at least i know u read ths kn..(agk nye la..).sokay,jz tke cre of your self

2 comments:

Anim Alis said...

Selamat pengantin baru kak dila

mira said...

hehe..nt k.mira gtaw kt dia.. :)

Post a Comment

 

~ RoS PuTiH~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review