"LOVE is like a cup of coffee..sometimes its bitter but we still love it!"

Wednesday, 30 May 2012

dekat?jauh?

Posted by MIRA at 10:23
Reactions: 
seriusly.... i don't like the fact "dekat tapi jauh"
it's better if "jauh tapi dekat"
kan???you olls rase cmne?????

ok!nak cakap tu je...dah tu je yg mampu di tulis time  ni.











*menyesal plk x bli latest novel from anis ayuni hari tu (KEJORA DI LANGIT CINTA)
x pe,nanti sampai Melaka i nak serang MPH, x pun POPULAR...heeeee..... =D

2 comments:

nzag said...

mira..beli la novel suamiku ustaz...keluaran karya seni.....best citer dye...
:-)

MIRA said...

keluar dh ke nvl tU?eiii....bestnye!hari tu jz bce dia pnye cte kt blog mne ntah.tp x abes sbb owner dia ckp nk wt nvl.since kuar dh ni bleh le cari...hehe.thanx fr let me know =D

Post a Comment

 

~ RoS PuTiH~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review