"LOVE is like a cup of coffee..sometimes its bitter but we still love it!"

Sunday, 10 February 2013

Ada Kerr yang Rindu??

Posted by MIRA at 21:43
Reactions: 
Assalamualaikum...ada kerr yg rindu??

rindu apa?rindu my bloggy ni la..bukan tuannye eh..heheh.kalo ada angkat jari! =)  First  of all,sangat rindu nak berkata kata kat sini. tapi sibuk sangat since intern ni. Balik je kerja terus turun dapur cari makan..haha..macam kebulur je kat opis kan??macam la aku sorang yang kerja.eh...takkk..cik ros putih mmg cmtu.suke makan,tapi time kat mlake aritu tak ade la makan macm dekat rumah.laen selera agaknye... =P

Btw, aku nak update banyak benda sbenanye walaupun dah berhabuk dalam simpanan. Tapi  not in this entry,,ni mukaddimah nye aje sebab tngan  dh x bleh tahan nk menekan key board nih..rembat lappy adik pun x pe la.my lappy sudah selamat jadi tempat berperang.what??yes...my lapyy,si merah..dirembat oleh adik lelaki satu2 nya. Apa lagi..maen game la jawabnye

Soooo...sume gmba2 nk masukkn dlm entry ada kat situ. tu pasal kena wat entry laen kalau nk cite panjang2. in fact, aku pun lebih suka guna lappy sendiri nk hupdate2 nih..kann...
eh apa kaitan ngan tajok ni?x de...tadi nk cakap..ada ke yg rindu blog ni??kalo ada...timekasih daun keladi.Free2 datang lagi...hehe..almaklum la..setakat follower yg ciput tu, tak de sape nk rindu mana nye,,haha.(euwww...mcm poyo plak aku rse statement nih!).apa2 pun,timekasih sudi baca walaupun merapu meraban.

Lately masa agak terhad.sampai drpd ofis 630 cmtu,cari makan,mandi solat maghrib isyak semua pastu terus landing.Penat oiii!tu pun tak terus tido, just baring2,texting2..erkkk..hee..baca paper kejap,iron baju then terus tido. kadang2 tak sempat nak baca2..tonton2 ke hape dah..landing dan terus zzzzz...awal gile tido skarang. time belajar aritu bukan maen tido tak maen la pukul 12 kebawah...pukul 3 4 baru tido.ke mana hilang nye tabiat tu??hehe..(tabiat tak sehat,jgn amalkan =p)

Aku rasa ni kes penat otak kot...nak kata kerja tengah panas,uuuhhh...jauh skali.duk dlm econ ada la. maybe sebab keluar awal pagi,balik dah nak malam.So, dia jadi cmtu la...kat opis krja berat sgt tak jugak,just tolong wat quotation,contract rate, dan swaktu dgnnnye...ke sebab bosann satu hari??ye jugak kot...cmne nak survive.itu baru intern tak kerja lagi!tak sabarnye nak abes kan 5  bulan ni..oiiitt2!!baru 2 minggu..sabo.. =P

Well..itu la pengorbanan..tak mudah nak senang ni. Mungkin ini platfororm terbaik seblom masuk ke alam pekerjaan...ye dak?So,aku akan cuba bertahan. Hemmm...duk cite pasal ni tapi korang x taw pun aku intern kt mane, department apa sekian2 kan??haa...tu kite cite dalam next entry keyh...till then!
                      

                                     



*JAUH dan DEKAT








0 comments:

Post a Comment

 

~ RoS PuTiH~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review