"LOVE is like a cup of coffee..sometimes its bitter but we still love it!"

Wednesday, 10 August 2011

~A m0ment To Remember :)

Posted by MIRA at 20:16
Reactions: 
Hoisshh...smalam bukan men bnyak lagi tjuk entry nak buat. Tapi la ni..semua dh lupe..huhu. Hari ni dah hari ke 11 umat Islam berpuasa. Dah cukup ke amalan kita???(sambil tanya dri sndri..). Maknanya kita dah nak masuk pertengahan Ramadhan.Tapi, honestly aku rase aku masih belum mencapai tahap yang aku inginkan dalam bulan puasa ni. Semoga aku btambah rajin :)

Emm..ada satu hal lagi yang aku duk pikir skang ni. Bila nye aku nak pergi uitm Machang, jumpe n bbuke puasa dengan kawan2 aku. Benda ni dah lama aku plan. Tapi sampai waktunya slalu je x jadi. Buat BFF ku yang tersayang especially MIRA EDORA dan UNA UGEE...i'm so sorry sebab belum berkesempatan. Begitu jugak dengan my ex-classmates.

Teringat masa bulan puasa kat machang dulu..even bebuka x de la mkan cdap2 sangat macam kt rumah,tapi still jd sedap sebab makan ramai2 dengan kawan2.Tapi skarang tak taw la sama ada aku masih ada peluang bbukak dengan korang ke x,sebab ni kan last sem korang,Nanti susah dah nk jumpe.sob2.. :( But,aku akan try cari masa. Kalau lah x jadi...mintak maaf sangat2 k.Aku hanya mampu merancang, tapi yang menentukan adalah DIA...

Sebenarnya banyak lagi aku nak tulis pasal life aku kat uitm machang selama 1 setengah tahun. Tapi maybe for the next entry. Even tak lama duk sana tapi pada aku,sangat memberi kesan. Tak mungkin aku akan lupa sebab di situ la aku lebih tahu apa itu LIFE,LOVE,FRIENDSHIP!

                                                   sblom msuk klas MKT masa prt2

                                                   still ingat time ni??raya kat DO..hehehe

                                    yang ni special edited by FARA ARIRA...hehe..credit to farah :)

                                     pic lpas abes modul..huh..tgh2 hari buta ambik gmba..hahha..

                                                                 bersemangatttt!!!!

                                     


                                             *jgn gelak lepas bace blog aku..taw la x cntik :(

2 comments:

Unknown said...

good job sis!da brtmbh maju nmpk!haha,,

mira said...

bkpe unknown plk neh??hahaha

Post a Comment

 

~ RoS PuTiH~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review