"LOVE is like a cup of coffee..sometimes its bitter but we still love it!"

Tuesday, 24 April 2012

SaraNg Bi a.k.a LOVE RAIN =)

Posted by MIRA at 10:20
Reactions: 
First time dpt info psl citer ni dah excited gile nak tengok.Lebih2 lagi bila dapat tahu Jang Geun Suk dgn Yoona SNSD as the main actor and actress..hemm..i loike...

So,nak di jadikan cerita..aku pn tgk la  citer ni kt KBS WORLD(CH 391) smalam. Mula2 tgk tu tak tahu nak kate best ke tak sebab jalan citer dia still slow motion lagi.Ala-ala zaman 70's or 80's gittooo..tp bila dah melekat lama depan tv tu rase best pulak. Jalan cerita dia sebenarnya agak menyedihkan la jugak. Kisah cinta tak kesampaian(klise la tu kan...).

Malam ni smbung lagi tgk. Kalau tak silap baru ep3. Malam ni lagi3 la touching!(hessyyy...citer korea ni kalu x touching x sah!nsb baek aku suke..hehe). Tapi ep malam ni dah masuk zaman skarang plk.Baru je nak bertambah excited,citer ni abes tibe2..saje je nk bg aku tension sbb mlm ni last tgk! 2 hari lagi dh nk balik Melaka.So...tpakse la merajinkan diri tgk kt DRAMA CRAZY. Kalau internet tu laju je untung la..kalau tak...jenuh aku nak mnunggu.Ok!tak nak membebel lame2..bace sendiri synopsis citer ni..

“Love Rain” depicts a 1970′s pure love and a love from the present day at the same time. It shows how the offsprings of a previous ill-fated couple, who met in the 1970s, managed to meet and fall in love.
Seo In Ha (Jang Geun Suk) and Kim Yoon Hee (Yoona), a art student and a shy beauty, met and fell in love with each other during college in the 1970s but unfortunately their love was fated to never be.
Now in the present 21st century, Seo In Ha’s son, Seo Joon (Jang Geun Suk) (a liberal photographer) meets and falls in with Kim Yoon Hee’s daughter, Kim Ha Na (Yoona), a cheerful and energetic girl who’s personality is different from her mother’s.
Will their love for each other keep them together or will they have to face the same fate as their parents? (Source)



How??tertarik?tak tertarik?nak tahu kena tgk sndiri.Tapi aku ofkos very2 tertarik..heee...dah nama pun gile cite korea!yg rasa susah nak tgk tu jangan risau. Tak leh tgk kt tv,blh tgk online.Tiru macam saya... =)
SELAMAT MENONTON!





*nak buat entry laen tp terbuat entry laen..hee..simpan dulu la entry td.layan prasaan la kjp tgk citer ni =)


0 comments:

Post a Comment

 

~ RoS PuTiH~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review