"LOVE is like a cup of coffee..sometimes its bitter but we still love it!"

Saturday, 13 December 2014

Janji yang Tertunai

Posted by MIRA at 03:29
Reactions: 
Assalamualaikum!

Hari ni nak tunaikan janji last week!kan iolls jnji nk update dgn gmba pegi wedding kennn?nah entry ni adalah untuk menunaikan janji itu!

Lately makin kuat rasa nk move on..doing something dat i love.banyakkkkk...nk jadi writer la,nk jd wedding planner la,nk bukak bisness la...tapi alih2 jd angan2 mat jenin jerrr.

Bukan ape,nak move on ni kena berani ambik risiko. Udah le iolls ni stable, x stable  sgt lagi. Banyak lagi benda yg lagi important untuk difikirkan. Ni dah nak masuk 2015. Maknenye dh x lama la..satu ape pon x buat lagi unless appoinment with the appointed and lucky person in charge heee....x sabau!

Tapi iolls akan plan dan buat step by step (dh plan n wt budget pon actually). Buat sorang dulu pon xpe la -_- asal nampak effort dan progressnyeee.

Okkey agak lari topik cket sbenye. Tadi nk update gmba pastu melalut ke laen hahaha...ape2 hal pon kite settle jnji dlu la neh!

Nah!kenduri bertandang di tanjung karang. First time smpai sana :p i loiiikkee pemandangan kt situ.dengan bendang yang menghijau mcm dlm crite gittoooo!

OOTD.bru pakai sekali dress ni so kita kasi recycle jelaaa haha...cuma this time kite matchkan dgn selendang yg senada.

Selalunya iolls ni x suke pkai baju ngan tudung yg senada.tapi sbb x tahu nk mix and match cane dah,iolls try je la cenggini.dan hasilnya....i suke <3. Dulu matchkan dgen bawal kaler brown but iolls bosan asek pkai brownn jerr. Sekali sekala pkai senada cntek juge!heee

                                                  The sisters!

Kesian x kesian my sister? Dia kompelin apesal gmbar dia gelap sgtt.hahha...ok..info:my sister sgt gigih dgn netball nye!kalo iollls mmg idok le....ala...bdk uni.musti la gigih nk kmpul merit kan.iolls ni x sanggup dh nk bergelap. I've got enough!cukup le masa secondary skool dlu hitam dek kerana kawad kaki.kadet poliss okkay...latihan sgt lah gigih!



The groom and the bride! Masa kawen aje la berpeluang tgk my aunty make up. Nanti rajin cket kite upload gmba sebelah pengantin pmpuan ekkk...gmba ni jauh sgtt

Gambar yg sgt la x clear. Ni waktu dkt denai alam,puncak perdana.everyone gather at my uncle's house before bertolak.dua hari jugak dey olls berkampung kat situ.


Soo....my big family berkumpul la on that day. Ada yg dari Johor pon turun sama nk bawak pengantin ke majlis bertandang



Alkesah keluar angan2 mat jenin tadi,salah satu sebab  nye adalh ini. Iolls minat mnde cenggini..make up,dress uo sume. Cuma tgn x bpe kreatif sgt bab2 nk wt hantaran, pelamin. Kalo make up mungkin yess....itu je. Ada jgk trbace pasal kelas make up 2 hari lepas tapi syggg...i cant make it. Weekdays iollss keje. Cmno?

So sekarang janji dh tertunai, yg belom...impian! Inshaa Allah hari itu akan tiba! Till then...



Love from the star,
Ros putih




*this week di rumah saje. Kena tinggal -_-



0 comments:

Post a Comment

 

~ RoS PuTiH~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review