"LOVE is like a cup of coffee..sometimes its bitter but we still love it!"

Sunday, 31 July 2011

puasa oh puasa

Posted by MIRA at 07:50
Reactions: 
salam....pada sume.Esok, 1 Ogos 2011 insyaAllah kite akn menyambut bulan yang dipenuhi dengan seribu keberkatan,iaitu bulan Ramadhan. Baru tadi ada pengunguman kat tv tp aku x sempat tengok pn becoz of my lil bro duk sebok tengok f1. tapi x pe la.6t pengunguman raya lak aku tengok..hihi..Btw,ni adalah entry terakhir aku untuk bulan julai nih.sbb apa???sebab...esok kan dah masuk bulan ogos.So, logic la kn?hahah..agak lama aku x menulis kat cni.I'm actually very3 busy finishing my driving license. Rabu ni,3hb insyaAllah test ngan jpj plk. Very nervous maa...huhu..wish me luck!especially bulan puasa ni,lagi la berkat. Harapnye lulus la..dah x larat oiii!!!

So,sempena bulan Ramadhan ni, aku nak ucapkan selamat berpuase dan menunaikan ibadat2 wajib dan sunat yang laen. Semoge apa yang kita kerjakan mendapat rahmat dan diterima oleh NYA..amin...entry lepas2 ni insyaAllah aku akan cuba post something yang menarik dan bermanfaat especially yang berkaitan dgn bulan Ramadhan ni, untuk kita kongsi same2.

                  *received weird msg from unknown just now..hurm..sorry not interested

2 comments:

mira said...

alia zakaria:waiting 4 u

Unknown said...

i'm coming..haha~all da best!

Post a Comment

 

~ RoS PuTiH~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review