"LOVE is like a cup of coffee..sometimes its bitter but we still love it!"

Sunday, 9 October 2011

JUST STOP BY...

Posted by MIRA at 08:24
Reactions: 
MY HEART IS ABOUT TO EXPLODE JUST NOW!..huh...nonsense!shuh..shuh...
mesti korang tak faham kan??tak pe..back to the story.Yang atas tu tak penting. Just to express my feeling
just now..

 Malam ni tak boleh nak tulis panjang2 sebab tengah sebok mencari past year quetions untuk subject PERSONAL DEVELOPMENT hari khamis ni..hope the presentation will be ok!biar la berbaloi-baloi
cket semalam tidur pukul 4 pagi..hehe

minggu ni jugak i'll be very very busy sebab ada 3 presenatations + i'll join COMMUNITY SERVICE tuk subject PD jugak from 13-15 oct (khamis-sabtu).Macam tak sabar la pulak. Ofkos la..dah bosan dengan indoor activity. Sekali-sekala keluar dari KBM best jugak :))

ok la..i got to go! lain kali la bercerita panjang. Time is running out! see you then... :)






*Ofkos i LOVE who i am..







0 comments:

Post a Comment

 

~ RoS PuTiH~ Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review